2011. március 29., kedd

Ahová a csillagok bújtak

ilyen számot írok.

Ezt a számot a 2010-es őszi kislemezzel (végül a LET ME' CRAZY lett belőle) akartam kiadni, otthon írtam és a számok kiválasztásakor be is adtam, de valahogy más érzésem volt akkor ezzel a számmal kapcsolatban.
És ki is választottuk, de aztán arra jutottunk a körülöttünk lévőkkel együtt, hogy talán 2011-ben valamikor jobb lenne kiadni, és végül ebben is maradtunk.

Igazándiból nincs különösebb oka, hogy miért halasztottuk el, ez ilyen érzelmi alapon történt, nagyon kötődöm ehhez a számhoz, az idő meg csak telt.
Talán most már hagyjuk is, legalábbis mostanáig így gondoltam.

Aztán eljött 2011, több hónap eltelt, sokminden történt, és az események kavalkádjában hirtelen ez a szám kezdte el uralni a gondolataimat.

Mire feleszméltem, mostanában csak ez jár a fejemben.

Ti mindig a családotokról, barátaitokról, az álmaitokról, a félelmeitekről, a tegnapi napról, arról, amit vártok, beszéltek nekem.
Ebbe a számba ezeket a hangokat, a ti hangjaitokat szeretném bevinni.
Nem tudom még, hogy mi hogyan jelenik majd meg a számban, de a legfontosabbak az érzések.

Ezért csak úgy, mint eddig, nem is, még többet, mint eddig írjatok bármilyen hülyeségről, olyan dologról, amit nem mondtok másnak, akár egy szót, akár húszezer szavas szerelmes levelet, teljesen mindegy, de a ti változatlan hangotokat minél többet szeretném hallani.
Fanmail, levél, komment, twitter, bármilyen formában jó.

Általában úgy csináljuk, hogy mikor már minden kész van, akkor jelentjük be a dolgokat, utána jönnek a koncertek, meg hasonlók és együtt neveljük fel a számot.
De még jóval a szám előtt vagyunk, még nincs eldöntve, hogy mikor jelenik meg, még a szövegen, a zenén, az összehangoláson is most dolgozunk, ebben a pillanatban, hogy a jövő felé vezető időmérővel, együtt fessünk meg egy történetet. Ha szépen akarom mondani, ilyesmi ponton vagyunk.

Ilyen számon dolgozunk.

A címe nemrég Naganoban jutott eszembe.

「星の在処。-ホシノアリカ-」(Hoshi no arika)

Nagyon LM.C-sre csináljuk, úgyhogy várjátok türelemmel@




ma.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése